a ray of light

Hade en underbar dag igår trots en hel del motgångar. Karterandet gick väl sådär får jag väl lov att säga, det har hörts en hel del tunga suckar från vårat klassrum den här veckan. Stackars kartassistenterna, jag känner med dem! Lunchen spenderade nog de allra flesta kulturgeografer utomhus i solen. Vi pratade om hemliga gångar, vad kulvertar har för funktion, hur man kosrfäster någon på ett snällt sätt, varför man har kläder på sig när man jobbar inom hemvården, dyra liftkort, kyliga människor, dricka öl, fotboll, försök till en negativ attityd (ja säger som Maria - Försök !?!)  och mycket mer. Som ni förstår kan vissa dagar vara mer underliga än andra, men samtidigt så otroligt roliga. Ena stunden älskar jag er alla av hela mitt hjärta medan andra dagar då jag inte ens orkar ge er en endaste tanke. När skoltiden började närma sig sitt slut visade kartass. Micke sina kunskaper efter att jag uttryckt hur desperat jag var efter hjälp! Han är min hjälte för alltid, tänkte att jag ska nog gifta mig med honom. Han ser visserligen ut som en lastbilschaffis men åhh så söt =)

Funderade på hur länge det är meningen att man ska hålla ut? Tillslut orkar man inte ens vara sig själv längre.Tur är väl att man får gråta ibland, har just gråtit hysterikst till mitt älskade Greys Anatomy. Vad skulle jag göra utan Seattle Greys Hospital?

Självklart hann jag (eller kanske mest Maria haha) ta några kort i skolan och solen...


             


"för hon vet att det är sant, det som pappa har sagt
att finns det liv är det aldrig för sent.

För mitt hopp är en skadsjuten kråka
och jag är ett springande barn
som tror det finns någon som kan hjälpa mig än
som tror det finns nån som har svar"
/ WIehe, kan inte annat än älska


"Ja, jag vet att jag sluter igen, men det känns som det är mig de vill åt", Ingela

Man behöver ju inte överdriva

Eller hur My, visst behöver man inte överdirva att våren är här,hur skönt det än kan kännas med de första riktigt varma dagarna. Men jag menar, när jag tycker det börjar bli vår tar jag på mig ett par solglasögon, byter ut vantarna mot ett par som inte är dubbelstickade, slutar använda underställ varja dag och sådanna saker. Sedan finns det ju de människor som älskar att överdriva, men skyll inte på mig när ni ligger sjuka nästa vecka moahaha! Framför allt är dessa Stockholmare extremt duktiga på att överidrva, med ALLT! Det går runt i shorts och t- shirt, 10-par solglasögon, inga strumpor i sina små tygskor och sen trippar de gärna fram :P Lägg av!

Insåg just allt detta på tåget hit, var bara tvnungen att spotta ut det på er mina vänner som jag förmodar fortfarande går i minst två tjocktröjor och täckjacka fortfarande =) Vi gillar ju egentligen bara att dra på lyckan lite till, iaf tills våren är här för att stanna. Det var ju faktiskt frost ute i morse!

trying to recall, Ingela

Glad Glad Glad!

Hur kan man annars känna en dag som idag, man vaknar av att solen skiner in och det ser lite småkyligt ut ute men så vet man att man inte måste gå upp riktigt, riktigt än. Ska ha på mig min nya gula kofta och spria lite påsk-känsla som så många uttrycker min kofta som. Kan inte säga annat än att det där med färger, det är ju min grej!

Ska strax ta cykeln till tåget, ska nog till och med ha solgrasögon idag!
Sen blir det ett låååångt seminarium om geografiska informations system som konstigt nog intresserar mig på något kontigt vis. Annars har jag inte mycket för tekniska saker, de fungerar ju aldrig!

Igår var en skön dag, pluggade alldeles lagom mycket men borde väl förmodligen ha pluggat mer, men så är det alltid. Vi kan alltid göra mer, tror vi i alla fall. Mamma och jag cyklade till mormor och morfar och det kändes som vår. Ni vet när det till och med luktar vår. Sweet!

Mormor fick för sig att jag skulle lära mig göra frivolitet (?!?) och nu är jag igång!lovar att lägga upp en bild på mitt första verk, när det är färdigt. Alltså jag ska visa er INNAN jag ger bort det! HAHA! Vet ju vad jag kommer syssla med på tåget framöver!

Har också hunnit med att träffa alla små grannarna i helgen, William kom över i lördags och tog ett parti yatzy med min pappa sjuklingen :P Julia och Ellen träffade jag igår när vi kom och våldgästade som vanligt i Gula Huset. Julia hade spelat handboll hela lördagen och vann alla matcher och gjorde mål, Grattis! Det går framåt, minns när hon var tre år och vi bollade inne i hennes lilla tygtält på tomten. Ellen bubblade på som vanligt och visade att nu var klappa händerna minsann inga problem! Hon fyllde 9 månader igår också, tiden går med andra ord mycket fort.

Ska slänga ihop min saker nu och cykla iväg!
Njut av att leva just nu, det gör vi för sällan!

 Jag, Morfar och Syster

                                                                  
 Sanna och Elli


Tusen år och tusen mil, Vi sitter i samma bil, Om det här är vad du vill, kan jag åka tusen till, Ingela

Ännu en vecka har gått

Ibland går tiden så fort, så fort att man inte hinner med trots att man skulle vilja. Det är just här som känslan om att vara otillräcklig dyker upp. Man vill så mycket, önskar att man kunde göra lite till bara lite,lite till. Sedan kommer man till den punkt som vi så många gånger kommit till, när det inte längre går. När vi slutar kämpa och ger upp. Man inser att det inte längre är värt att ens försöka, man tröttnar och släpper alla tankar. Egentligen vill man bara skrika ut allt man har inom sig, eller lägga sig på marken och gråta ut alla tårar som finns. Men det är okej. Det är inget fel. Alla har vi vårat sätt, och alla förstår. Alla har varit där, alla kommer förmodligen dit igen. Men innan vi är där igen lever vi lyckliga i förhoppningen om att det äntligen är över.



Igår var en dag som inte alls var lika alla andra dagar som är så fulla av slentrian. Till en början grät jag av lycka av en helt otrolig överraskning som inte kunde ha kommit mer lämpligt. Du är här igen och allt är som det ska. Kat vilken lycka att få se dig igen, för visst tvivlar vi alla ibland? Johanna vi är galna du och jag men det ä just det som jag älskar med dig och mig. Vi har alltid roligt, du får mig att skratta på riktigt. Synd att du inte stannar så länge, men tro mig jag kommer fortsätta skicka fula kort på flygplan.


                                                                          

Träffade mycket folk igår vilket var roligt, kanske blev det för mycket på en gång. Det är dock alltid lika roligt att träffa de man verkligen tycker om, Systeryster, Kusin Jesper, Markus och ett gäng med glad människor till.

Mina vänner ibland går allt precis som man vill, ibland inte. Det som gör oss så unika är vår förmåga att kämpa, oavsett vad så kämpar vi in i det sista. Beundransvärt är nog rätt ord.

My, min älskade My vi har alltid varandra.
Vi kommer alltid att vara varandras andra hand,
alltid vara där när ingen annan är,
alltid lyssna när vi behöver,
och alltid kommer vi kunna skratta.
För det är trots allt det som vi gör allra bäst.                               

                  

i got arms, i got arms, lets get together and use those arms, Ingela

Saknar en vän

Idag är det absolut inte enklare än så. Tänker inte skriva många rader just nu, hon vet precis allt jag vill säga.

                       

Äkta vännskap håller för alltid, Ingela


Take the night

Måste bara dela med mig av en helt otrolig kväll!

Måste ta allt från början skulle jag tro, så det började med att jag åkte iväg till Markus vän Fredrik även kallad P, vilket är helt ologiskt hahah!Han hade iaf den finaste lägenheten istan, så jag bestämde att dit kunde jag flytta, vilket inte lät helt omöjligt =)

Ja där hängde jag och ungefär tio grabbs, fick bra med uppmärksamhet där kan jag lova. Kände mig NÖJD. Ner till stan med en privattaxi, där jag hade en märklig diskussion med Micke om *piiiiiiip* det kan helt enklet inte nämnas pffentligt det finns en stor risk att några skulle ta illa upp haha. Inte så stor risk att dessa läser min blogg men det är dumt att ta risker.

Väl nere på stan skulle vi in på Harrys, visste redan innan att jag aldrig skulle komma in så jag blev lite negativ, men ack så fel jag hade. Lilla jag gömde mig bakom stora Elias och sen var jag inne. Var lättare för mig än för många andra den kvällen, gick till och med förbi kassan. Det var nog mest en miss av mig men ångrar det självklart inte!

Efter att vi alla hade samlats igen träffade jag Ann- Marie som jag visste skulle hänga där i krokarna. TREVLIGT. Nu tog kvällen riktigt fart alla hade vi blivit bjudna på både det ena och det andra, jag, Markus, Elias, Anne, Jennie (och resten av Harrys) begav oss mot dansgolvet. Känner mig mycket stolt över min prestation att ha fått upp Anne på scenen för ett tag  =) Kvällen fortsatte bland goda vänner, mycket folk, svett och framför allt ett extremt partyhumör!

Kvällen började lida mot sitt slut, och jag var gladare än någonsin.

Efter att ha segat hemma hos Anne idag vet jag att jag ska låta min nya partpolare vila upp sig några veckor innan det blir nya bravader att ha ont i huvudet för!

Eb rolig fråga dök iaf upp under kvällen: Anne och jag påstod under kvällen att vi var jämngamla, men frågan var om hon såg ut att vara 20 eller jag såg ut att vara 33 =)

Ta hand om er mina vänner, lev livet, det finns massor att hämta!


btw, Idag fick jag se att  Ellen har lärt sig "lampa", underbart!


     

Kärlek till er som förgyller mina dagar
Call me when your sober, Ingela

En låååång dag

Ja, helt sant i dag kommer att bli en mycket lång dag. Jag och Maria ska skriva våran flygbildsanalys. Kartorna är visserligen färdiga men jag tycker det här var svårt. Det är hela tiden så att det skulle kunna vara såhär, eller såhär vilket kanske skullee kunan bero på något av de här fem alternativen haha! Helt enkelt är jag inte direkt insatt i Tanzania.

Vill passa på att gratulera SARA till det nya jobbet! H&M, Here you come!

Idag ska jag göra allt för att få tiden att räcka till, måste nämligen träffa min lilla Islands Hilda. Nu när hon äntligen är hemma( för gott får vi hoppas) måste vi börja ta igen all förlorad tid. Ett besök blir det, även om det kanske blir kort.

Igår sökt jag ett jobb som karttekniker på Eskilstuna Energi och Miljö, förmodligen är jag för ung och har för lite erfarenhet, som vanluigt med andra ord. Det är dock alltid värt ett försök!

Träffade Julia, William och Ellen igår också, wunderbar! Ellen satt och tryckte i sig en banan medan jag fick leka titt-ut! Mycket uppskattat, som jag brukar säga, små barn roar sig lätt. Julia och William såg jag dock inte mycket av de var ute och lekte i lekstugan och gjorde kakor av sand. Känner igen den leken, blir nästan lite nostalgisk när de försöker trycka i en sand och betala med små löv. Vad kan man säga mer än äkta kärlek.

Idag bestämde jag att våren är här för att stanna även om det ska bli kallare men de e bara att se åt andra hållet :P Använde min nyinköpte trench coat idag och tyckte att jag såg riktigt snoffsig ut. Ingen avna direkt haha, för det mesta är min hobby att gå i mysbyxor och tjocktröja. Jag ahr till och emd klänning på mig fredagen till ära!

Nu är det dock dags att jag sätter igång med vår flygbildsanalys så jag kommer hem nån gång haha!

In love and lonely, Ingela

McDreamy

Vem kan inte älska Dr. Shepard?

Jag blir så varm innuti av allas vårat älskade Greys. Samtidigt som jag går runt och är lite små lycklig åt deras skull, går jag och undrar när min McDreamy ska erkänna sin kärlek till mig?Hrm, borde vara dags snart enligt mig!

Igår insåg jag en sak, jag kommer aldrig mer att lämna ut mig till en person som jag har gjort, vilken nedrans tabbe! Jag borde ha sett ytligheten för länge sen. Visst anade jag den ett tag men tyckte tydligen att jag skulle ge den en chans. Jag ska sluta vara så snäll tror jag!

Efter en diskussion insåg jag iaf att det skulle vara jag som blir vinnaren i längden, det är inte jag som är så desperat att få människor att må dåligt. Det är inte jag som lever på att se andra ledsna. Det är framför allt inte jag som är glad på andra människors beskostnad.

Men en sak är säker, var aldrig säker på vart du har mig efter det här..jag kan lura bakom vilket hörn som helst hah!

Idag kommer vara en bra dag, det bara vet jag.
Ska ju träffa mina små älsklingar och då kan man sväva på moln länge efter, det garanterar jag.


Waifs and strays, Ingela

Först av alla

Sådär ja, nu var även jag igång.
i will keep it comming!

RSS 2.0